Talenten Theater

DRAAGT U HET TALENTEN THEATER EEN WARM HART TOE?

Word vriend van het Talenten Theater en steun daarmee de toekomst van deze jongerenacademie. U wordt uitgenodigd voor projecten en voorstellingen die u in de school gratis en in het theater met korting kunt bezoeken. U ontvangt 4 keer per jaar de nieuwsbrief. De kosten bedragen minimaal € 25,00 per jaar. Het staat u vrij een hoger bedrag te doneren. Het vriendengeld wordt besteed aan duurzame materialen die in producties en tijdens de lessen worden gebruikt. Denk aan opname- en geluidsapparatuur, decorstukken, kostuums, aankleding van de school.

De stichting Talententheater Hoorn heeft de z.g. ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling) zodat uw donatie fiscaal aftrekbaar is als
gift. Het Talenten Theater Hoorn ontvangt geen structurele subsidies van overheden en wordt grotendeels gefinancieerd uit inkomsten van leerlingen, incidentele projectsubsidies van de lokale overheid of zakelijke sponsoren en incidentele individuele bijdragen van particulieren. Voor meer informatie bel 06-19423024.

Download hier de PDF om vriend te worden van het Talenten Theater