TALENTEN THEATER HOORN

Jongerenacademie

INFORMATIE DANSWORKSHOP THE GREATEST SHOWMAN GESPEELD DOOR TALENTEN UIT DIVERSE GROEPEN

Vind jij The Greatest Showman ook zo fantastisch en kan je niet stilstaan bij het horen van de muziek?! Hou jij van dansen, heb je zin om hard te werken, veel nieuwe dingen te leren en vooral heel veel plezier met elkaar te hebben? Dan is dit jouw kans! Aankomende zomer krijg je tijdens deze eenmalige workshop van 4 dagen   choreografieën aangeleerd op verschillende nummers uit de film. We maken er samen een mini-voorstelling van en presenteren deze op de laatste dag met kostuums, theaterlicht, haar en make-up, aan jouw vrienden en familie.

In mei 2018 en januari 2019 heeft oud-leerling Evert zelf mogen werken met Ashley Wallen: de originele choreograaf van The Greatest Showman. Hierdoor weet hij van veel bewegingen wat de achterliggende gedachte is, wat de details zijn, waar de choreograaf op let en kent hij de originele choreografieën die in de film worden gebruikt. Tijdens deze workshop wil hij zijn kennis graag met jullie delen, jullie laten groeien in wat jullie nu al kunnen en samen met jullie een prachtig eindresultaat neerzetten.

Ben jij na het lezen van dit bericht ook helemaal enthousiast geworden?! Meld je dan nu aan en laat deze eenmalige kans niet liggen.

Lesdagen van 20 t/m 23 augustus
Start workshop op dinsdag 20 augustus om 10.00 uur, laatste lesdag vrijdag 23 augustus 2019.
Elke dag van 10.00 t/m 15.00 uur. Voor leerlingen vanaf 12 jaar.
Kinderen kunnen elke dag worden opgehaald tot 15.30 uur.

Op vrijdag de 23e vanaf 15.00 uur sluiten we af met een korte presentatie van rond 20 minuten. Familie en vrienden kunnen komen kijken.

Tarief € 125,00

Aanmelding via info@talententheater.nl tot 10 augustus 2019.
Na aanmelding volgt een bevestiging van deelname met betalingsinformatie.
Bij voldoende aanmeldingen start The Greatest Showman.