TALENTEN THEATER HOORN

Jongerenacademie

Theaterklas en productieklas voor volwassenen 2019 – 2020

Dat theater maken niet alleen heel leuk en boeiend is voor kinderen, is de afgelopen jaren gebleken tijdens onze workshop Theaterklas voor volwassenen.
Met veel animo en enthousiasme heeft een groep volwassenen (25+) zich gestort op de lessen spel en zang/muziek op vrijdagavond, waarbij het ging over improvisatie, tekstinterpretatie, ruimtegebruik, fysiek theater, muziek maken met je stem en met je lijf. Het afgelopen jaar sloten we af met een reeks heerlijke voorstellingen in ons eigen TT-theater.

Dit jaar zijn er twee keuzes:

Theaterklas
Elke vrijdagavond van 20:30 tot 22:00 lessen in spel en zang. Het gaat om een reeks van 20 lessen. Start: 8 november. Deze workshop beperkt zich tot alleen lessen (geen presentatie).

Productieklas
Elke vrijdagavond van 20:30 tot 22:00 voorbereiden, onderzoeken, teksten leren en repeteren voor de nieuwe productie die begin mei zal gaan spelen. Het stuk zal dit jaar als thema Tweede wereldoorlog hebben. Dit i.v.m. 75 jaar bevrijding. Start: 8 november.

Een combinatie van deze twee is helaas niet mogelijk, aangezien deze klassen op dezelfde dag en tijd les hebben. Deze splitsing is in het leven geroepen omdat vorig jaar bleek dat er ook genoeg mensen zijn die liever in besloten kring willen proberen of theater iets voor hen is, of wel graag spelen, maar liever niet letterlijk in de spotlights willen. Voor beide klassen geldt: ervaring is geen vereiste en voorop staat: niets moet! Wie enthousiast is, theaterliefde heeft en een avond per week lol wil hebben, uit de comfortzone wil stappen en ongekend talent in zichzelf wil ontdekken; sluit je aan!

De lessen/repetities worden geleid door Stephan Hendrikse (spel/beweging/regie) en Jeroen Wals (muziek/zang).

Prijs theaterklas is € 175,00 inclusief Btw;
Prijs productieklas is € 195,00 inclusief Btw.

Betaling van het cursusgeld betaalt u voor aanvang van 2 november 2019.
Betaling in twee termijnen is alleen mogelijk bij een 1e termijnbetaling van € 100,00. De 2e termijn betaalt u € 75,00 bij inschrijving voor de theaterklas en € 95,00 bij inschrijving voor de productieklas. De 1e termijn betaalt u voor aanvang van 2 november 2019. Als u een week na de start inschrijft betaalt u de 1e termijn direct na inschrijving. De 2e termijn betaalt u voor 15 januari 2020.

Voor beide klassen geldt een start bij minimaal 14 deelnemers. Aanmelden tot 2 november 2019, maar let wel: vol = vol.
Na aanmelding sturen wij een bevestiging van de aanmelding. Zodra er voldoende aanmeldingen binnen zijn ontvangt u per mail een inschrijfformulier.
Na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier sturen wij u een bevestiging van inschrijving met de wijze van betaling.